Geen producten (0)
Geen producten (0)
Sorteer op:  

Kruk Screw Up Groen - BB0526 Kruk Screw Up Groen Kruk Screw Up heeft met zijn speelse…
€ 79,00
Krukje Oklahoma Grijs - DRI1760431 Krukje Oklahoma Grijs - DTP176043 Krukje Oklahoma is een…
€ 129,00

Krukjes

Bent u op zoek naar krukjes om uw woonkamer extra mee aan te kleden of om te gebruiken als extra zitplek? Wij hebben een gevarieerd aanbod in krukjes voor iedere woonkamer, slaapkamer, keuken of een andere ruimte in huis.

De leukste krukjes voor ieder interieur

Bent u op zoek naar krukjes om uw woonkamer extra mee aan te kleden of om te gebruiken als extra zitplek? Wij hebben een gevarieerd aanbod in krukjes voor iedere woonkamer, slaapkamer, keuken of een andere ruimte in huis. Krukken zijn niet alleen handig om te gebruiken als zitplek maar dienen ook als eyecatcher. U kunt ze bovendien gebruiken als bijzettafel, opstapje, voetenbankje bij een relax-fauteuil of bijvoorbeeld tafeltje voor een plant. Natuurlijk kiest u voor een kruk die helemaal voldoet aan uw wensen. Wilt u een functionele kruk, een kruk die een extra dimensie geeft aan uw inrichting of misschien een kruk die vooral uw gemak dient? Wij hebben diverse soorten krukken die voldoen aan iedere wens. Bekijk snel onze bijzondere en unieke krukken. U vindt gegarandeerd een kruk naar uw smaak.

Verstelbare krukken om op te zitten

Heeft u een kruk nodig die u voornamelijk zult gebruiken om op te zitten? Dan is het verstandig om te kiezen voor een kruk die verstelbaar is in hoogte. Zo kunt u op iedere plek in huis aanschuiven en zit u altijd op precies de juiste hoogte. Met een verstelbare kruk krijgt u geen last van uw rug. Kies voor een bijzondere kruk die u kunt aanschuiven aan de eettafel, uw piano, een bureau om aan te werken, in de keuken of gewoon om gezellig aan te schuiven in uw zithoek. Het op de juiste hoogte instellen van een verstelbare kruk is erg eenvoudig. U geeft simpelweg een draai aan de kruk, net zolang tot hij op precies de juiste hoogte is ingesteld om comfortabel te zitten. Ook als u kinderen heeft zijn in hoogte verstelbare krukken een ideale zitplek. Zo heeft iedereen zijn eigen zitmogelijkheid, altijd op de juiste hoogte.

Krukken met een natuurlijke dimensie

Bent u een liefhebber van de natuur en wilt u heel graag natuurlijke elementen terug laten komen in de inrichting van uw woning? Kies dan voor meer dan alleen een kruk van hout, steen, leer of metaal. Een kruk die u echt in contact houdt met de natuur brengt pure elementen terug uit het buitenleven en dat geeft een extra dimensie aan uw woongenot. Bekijk bijvoorbeeld de kruk die is gemaakt van natuurlijke materialen uit de Himalaya, met een zitting gemaakt van graniet en een gekruist onderstel van hout. Ook onze kruk van natuurlijk bomenhout in de vorm van een afgeslepen boomstam brengt direct een bijzondere sfeer in huis. Of u deze krukken nu gebruikt als tafeltje, extra zitplek om bij te schuiven of gewoon als sierobject, het effect is altijd grandioos.

Bent u ook benieuwd naar onze andere zitmeubels? Neem dan ook eens een kijkje bij onze stoelen, stoelen op wieltjes, armstoelen, barkrukken of barstoelen, fauteuils en banken. Hier vindt u altijd wat u nodig heeft!

Wij maken gebruik van cookies om onze website te optimaliseren en voor de koppeling met social media. Meer info zie privacy-en cookieverklaring