Geen producten (0)
Geen producten (0)

Tafel op Maat - Kruis Tafel

€ 850,00
Specificaties
EAN code 7435136015056
Omschrijving

Eiken Tafel met Kruispoot – Tafels op Maat
Tafel op Maat


Een tafel op maat zijn een prachtige aanwinst voor ieder huis. In onze maatwerk collectie bieden we u vele soorten meubels aan, waaronder tafels, kasten, dressoirs en meer. Alle meubels zijn gemaakt van oud eiken, een sterke, robuuste houtsoort die vele toepassingen heeft, de meest voorkomende meubels.

Onze tafels op maat hebben een landelijke en rustieke uitstraling, maar kunnen ook wat stoerder gemaakt worden door het blad te bewerken, hier in is van alles mogelijk!

Alles naar Wens


Eiken maatwerk tafels worden op order in onze werkplaats gemaakt. We hebben uiteenlopende afmetingen voor tafels op maat, passende voor elke situatie. Afwijkende maten zijn ook nog mogelijk, mocht dat een wens zijn. Vraag naar de mogelijkheden, mocht een van de bovenstaande maten niet voor u wenselijk zijn.

Ook is een grote selectie aan kleuren mogelijk. Hier in zijn harde kleuren en subtiele kleuren van een groot spectrum te verkrijgen, vraag naar de mogelijkheden mocht in de bovenstaande afbeelding geen wenselijke keuze zijn.

Onderstellen


Het onderstel van onze maatwerk tafels is misschien wel een van de meest interessante opties, we hebben een sterk aanbod van houten en metaal onderstellen, te zien onder hun eigen artikelen.

Metaal staat geweldig op hout, met name onze eiken maatwerk tafels, het is een look die zowel landelijk en gezellig met stoer en industrieel combineert. Daarlangs kunt u bijna geen stevigere combinatie van materialen bedenken, hier zult u vele jaren plezier van ondervinden.

Onderhoud


Ook zult u weinig onderhoud hebben aan deze tafel als u ervoor kiest omhem te voorzien met een laklaag.

Waar wacht u nog op? Kom langs bij een van onze vestigingen in Panningen (NL) of Kinrooi (BE) om onze modellen te bekijken, en bespreek met ons wat U wilt, zodat wij het een werkelijkheid kunnen maken!

Voor vragen over dit product kunt u ons mailen: info@lifestylepassie.com

Wij maken gebruik van cookies om onze website te optimaliseren en voor de koppeling met social media. Meer info zie privacy-en cookieverklaring