Geen producten (0)

Online Webwinkel:

Let op: Niet alle producten die U in onze webwinkel kunt vinden, zijn ook te zien in de showroom.
Als U interesse heeft in een van onze artikelen, neem dan eerst contact met ons op.

Geen producten (0)

Meubels op maat


Bent u op zoek naar een kast met een speciale afmeting, een specifieke indeling of juist een kast die helemaal aan uw stijl voldoet? Bij Lifestyle Passie maken we meubels op maat, volledig ontworpen naar uw persoonlijke wensen.

Kekke meubels op maat


Wij kunnen meubels op maat maken voor allerlei diverse doeleinden. Prachtige vitrinekasten voor in de woonkamer, robuuste eetkamerstoelen met armleuning en fraaie televisiekasten die perfect passen in het droomplaatje van uw huis. Endan een elegante dressoir als blikvanger in uw woonkamer. Alle lifestyle meubels op maat kunnen we maken in verschillende kleuren en afmetingen zodat deze perfect passen bij uw interieur. Bij ons kunt u rekenen op maatwerk.

Volledig maatwerk interieur


Heeft u nog meer persoonlijke wensen voor de inrichting van uw huis? Neem dan eens een kijkje bij onze andere maatwerk meubels op maat. Ook salontafels en eettafels kunnen namelijk helemaal naar wens worden gemaakt. Combineer bijvoorbeeld verschillende houten tafelbladen met metalen of houten onderstellen. U kiest zelf de maat en kleur. Zo creëert u uw eigen unieke woonstijl.

Meubels maat volgens uw persoonlijke woonwensen


Heeft u eigen ideeën om uw meubels op maat te laten maken en wilt eens overleggen over de mogelijkheden? Aarzel dan niet en neem contact op met Lifestyle Passie. Specifieke kleuren, maten of andere wensen; wij bespreken graag met u wat er mogelijk is. Zodat in uw woning straks de mooiste meubels op maat te bewonderen zijn.

Soorten meubelen op maat
 

Bij ons kunt u terecht voor onder andere: