Geen producten (0)
Geen producten (0)

Helaas bevinden er zich in deze categorie nog geen producten.

Probeert u het later nog eens!

Landelijke kasten geheel naar eigen smaak samenstellen?

Bent u op zoek naar mooie landelijke kasten die u geheel naar eigen smaak kunt samenstellen? Dan bent u bij Lifestyle Passie aan het juiste adres. Wij hebben een ruim aanbod landelijke kasten in diverse typerende stijlen, zoals landelijk, industrieel en brocant. U heeft keuze in TV-kasten, boekenkasten, vitrinekasten, ladekasten, opbergkasten en dressoirs. Ons assortiment met landelijke kasten wisselt regelmatig en wij zijn spelen in op de nieuwste trends en ontwikkelingen. Tevens krijgen we regelmatig nieuwe aanvoer unieke nieuwe modellen.

Landelijke kast op maat

Naast alle oude kasten die we in het assortiment hebben, is het ook mogelijk om een landelijke kast op maat te laten maken. Deze wordt dan naar jouw wensen ontworpen! De kasten op maat worden met de hand gemaakt van massief eiken hout en naar wens bewerkt.

Lifestyle meubels perfect op maat

Naast de landelijke tafels maken wij ook andere meubels op maat. Denk aan eettafels, eetkamerstoelen (met en zonder armleuning), salontafels, oud eiken tafels, vitrinekasten tot aan dressoirs. U kunt zo uw landelijke droomtafel combineren met eetkamerstoelen en de kleur en exacte maat kiezen. Er zijn tal van maatwerk mogelijkheden.

Nog meer meubels op maat

Ons assortiment bestaat uit meubels op maat en prachtige woonaccessoires. Dus als je naast een landelijke kast ook op zoek bent naar een landelijk dressoir, eettafel, opbergkast, dan moet je zeker even verder kijken in onze webwinkel of langskomen in onze sfeerstudio in Panningen.