Geen producten (0)
Geen producten (0)

Sorteer op:  

Kasten op Maat - Lifestyle Boekenkast JASMIJN In onze selectie "Lifestyle - Kasten op Maat" maken wij…
€ 850,00
Vitrinekasten op Maat - Lifestyle Vitrinekast DION In onze selectie "Lifestyle - Vitrinekasten op Maat" maken…
€ 899,00
Vitrinekasten op Maat - Lifestyle Vitrinekast JASMIJN In onze selectie "Lifestyle - Vitrinekasten op Maat" maken…
€ 950,00
Vitrinekasten op Maat - Lifestyle Vitrinekast JASMIJN In onze selectie "Lifestyle - Vitrinekasten op Maat" maken…
€ 1.290,00
Kasten op Maat - Vakkenkast RANDY In onze selectie "Lifestyle - Kasten op Maat" maken wij…
€ 900,00

Kasten op maat


Bent u op zoek naar een kast met een speciale afmeting, een specifieke indeling of juist een kast die helemaal aan uw stijl voldoet? Bij Lifestyle Passie maken we kasten op maat, volledig ontworpen naar uw persoonlijke wensen.

Diverse soorten kasten op maat


Wij kunnen kasten op maat maken voor allerlei diverse doeleinden. Prachtige vitrinekasten voor in de woonkamer. Fraaie televisiemeubels die naadloos aansluiten op de inrichting van het huis. Of elegante dressoirs als blikvanger in uw woon- of slaapkamer. Alle kasten op maat kunnen we maken in verschillende kleuren en afmetingen zodat deze perfect passen bij uw interieur.

Volledig maatwerk interieur


Heeft u nog meer maatwerk wensen voor de inrichting van uw huis? Neem dan eens een kijkje bij onze andere maatwerk meubels. Ook salontafels en eettafels kunnen namelijk helemaal naar wens worden gemaakt. Combineer bijvoorbeeld verschillende houten tafelbladen met metalen of houten onderstellen. U kiest zelf de maat en kleur. Zo creëert u uw eigen unieke woonstijl.

Kasten op maat volgens uw persoonlijke woonwensen


Heeft u eigen ideeën om kasten op maat te laten maken en wilt eens overleggen over de mogelijkheden? Aarzel dan niet en neem contact op met Lifestyle Passie. Specifieke kleuren, maten of andere wensen; wij bespreken graag met u wat er mogelijk is. Zodat in uw huis of kantoor straks de mooiste kasten op maat te bewonderen zijn.