Geen producten (0)

Stoere tafels


De mooiste stoere tafels voor elk interieur vindt u bij Lifestyle Passie. Neem een kijkje in ons uitgebreide assortiment van salontafels, sidetables en eettafels. Bij ‘stoere tafels’ denken wij aan robuuste materialen, massief houten tafelbladen en eventueel een ferm metalen onderstel. Helemaal passend in uw woning of kantoor. Wist u dat u stoere tafels bovendien kunt combineren met elke woonstijl?

Stoere Tafels

Stoere tafels en veel hout voor een landelijke sfeer


De sfeer van landelijk wonen is nog steeds één van de populairste woontrends van nu. Een landelijke inrichting creëert u bijvoorbeeld door te kiezen voor elegante meubels met knusse accessoires, veel hout en een zekere stijlvolle eenvoud. Voor een stukje landelijke gezelligheid hoeft u dus echt niet in het buitengebied te wonen. Haal deze sfeer in huis met een houten vloer, witte of gebroken witte muren, landelijke banken en stoere tafels van robuust hout in de woon- en eetkamer.

Trendy industriële look


Kiest u liever voor een trendy industriële uitstraling van uw interieur, denk dan aan materialen zoals metaal en staal die terug kunnen komen in uw meubels. Stoere tafels met een metalen onderstel, houten tafelblad en krachtige uitstraling zijn een blikvanger in elke woon-, eet- of werkkamer. Combineer dit bijvoorbeeld met lederen stoelen, een opvallende fabriekslamp en een bescheiden kleurstelling.


Stoer Industrieel

Modern of romantisch interieur


Er zijn natuurlijk nog veel meer woonstijlen waar stoere tafels goed tot hun recht komen. Denk aan een modern of romantisch interieur waarin uw stoere tafel het pronkstuk van de kamer wordt. Wist u dat Lifestyle Passie bovendien heel veel soorten meubels op maat kan maken, waaronder kasten, dressoirs en stoere tafels? Voor de mooiste lifestyle meubels met een persoonlijke tint!