Geen producten (0)

Oud Eiken Tafels


Bent u op zoek naar een echte ‘eyecatcher’ in uw woning? Een pronkstuk dat uw gehele interieur een warme uitstraling geeft? Kies dan voor een karaktervolle oud eiken tafel; een tafel met een verhaal.


Oud Eiken Tafels

Levensverhaal van een oud eiken tafel


Achter elke oud eiken tafel schuilt een levensverhaal. Het eikenhout is vaak meer dan honderd jaar oud. De knoesten, deuken en zwarte droogtescheuren verwijzen naar een vorig leven. Sommige oud eiken tafels zijn gemaakt van oude treinstellen, vloerplanken van woonboerderijen of de muren van een Oost-Europese blokhut.

Geschiedenis van eiken tafels in huis


Stelt u zich eens voor; de oud eiken tafel waar u aan eet, werkt en leeft, was ooit iemands treinwagon op weg naar een nieuw bestaan. Of onderdeel van een muur die letterlijk het thuis van een familie omarmde. Het doorleefde eikenhout is een stille getuige van vervlogen tijden en straalt een verleden met een verhaal uit. Met onze oud eiken tafels haalt u een stukje geschiedenis in huis.


Ambachtelijk Vakmanschap

Ambachtelijk vakmanschap van een eiken tafel


Natuurlijk wordt elke oud eiken tafel ambachtelijk bewerkt door vakmensen. Zo ontstaan kwaliteitsmeubelen met een exclusieve uitstraling. Elke oud eiken tafel is uniek en komt met een karaktervolle dosis charisma. Wilt u zelf een stukje geschiedenis in huis halen? Kies dan een oud eiken tafel of stoere tafel die bij u past in de webshop van Lifestyle Passie. Voor u het weet, vertelt uw ‘eyecatcher’ ook uw verhaal…

Voor alle mogelijkheden voor uw eigen eikenhouten tafel of kast kunt u in onze showroom langs komen, Venlosesteenweg 128 in Ophoven-Kinrooi, België, een kijkje nemen bij de kasten op maat of tafels op maat categoriën in de webshop, of ons mailen met uw vragen: info@lifestylepassie.com.

 

Wij maken gebruik van cookies om onze website te optimaliseren en voor de koppeling met social media. Meer info zie privacy-en cookieverklaring