Geen producten (0)

 Tips voor onderhoud:

 

Om uw lifestyle meubels in goede conditie te houden, voorzien we U hier met een aantal nuttige tips, waardoor U lang van uw eiken meubels kan blijven genieten.

Onderhoud Tips

 Tafels (Eikenhout)

 Het gebruik van onderzetters op uw tafel voorkomt het ontstaan van kringen in het eikenhout wanneer vocht de lak week maakt.

  • Let op bij het plaatsen van eiken meubels dat ze niet te dicht bij een warmte-bron staan (zoals een airconditioning of kachel), dit kan er namelijk voor zorgen dat de meubels uitdrogen, met als gevolg dat er scheuren in het hout komen.

  • Probeer de luchtvochtigheid in uw huis op peil te houden; bijvoorbeeld door waterreservoirs aan uw radiatoren te hangen, hiermee beperkt U de uitdroging van uw houten meubels.

  • Om te voorkomen dat uw meubels verkleuren, is het verstandig om ze niet in direct zonlicht te laten staan.

  • Probeer altijd uw stevige eiken meubels op platte oppervlakken te plaatsen, hiermee voorkomt U dat er onnodig grote druk uitgeoefend wordt op de verbindingen.

  • Tijdens het verplaatsen van meubels is het verstandig om ze eerst leeg te maken, en daarna pas te verplaatsen. Pas tijdens het verplaatsen ook op dat ze uw vloer niet beschadigen.

  • Bij het knoeien van vloeistoffen (met name zure vloeistoffen zoals wijn of cola), meteen de vlek opvegen met een schone vochtige doek, en daarna nogmaals met een schone droge doek.

 Voor verdere vragen kunt u ons contacteren viainfo@lifestylepassie.com.

Wij maken gebruik van cookies om onze website te optimaliseren en voor de koppeling met social media. Meer info zie privacy-en cookieverklaring