Geen producten (0)

Lifestyle meubels


Lifestyle en interieur zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De inrichting van uw woning is vaak een afspiegeling van uw smaak, stijl en manier van leven. Een expressie van uw identiteit. Zou het niet heerlijk zijn als uw interieur helemaal aansluit bij uw persoonlijke levensstijl?

Lifestyle Meubels

Lifestyle meubels die bij u passen


Dat kan! Lifestyle Passie heeft een uitgebreide collectie lifestyle eiken meubels die niet alleen prachtig tot hun recht komen in elk huis, maar ook zorgen voor ultiem woongenot. Robuuste eikenhouten tafels waar u overdag aan kunt werken en ’s avonds met vrienden of met het hele gezin urenlang kunt natafelen. ‘Eyecatchers’ voor elke woning zoals elegante eiken vitrinekasten of eikenhouten dressoirs. Karaktervolle stoelen, en fauteuils. Kortom; lifestyle meubels die bij u passen.


Passend Meubilair

Lifestyle meubels op maat


Bovendien maken wij allerlei soorten lifestyle meubels perfect op maat voor uw interieur. Van robuuste eikenhouten eettafels tot leuke eiken salontafels en van eiken vitrinekasten tot eiken dressoirs. U kunt tafelbladen combineren met houten of stalen onderstellen van uw voorkeur, of de kleur en exacte maat kiezen voor uw kast. Er zijn tal van maatwerk mogelijkheden.


Maatwerk Meubels

Showroom en webshop


Neem een kijkje in onze webshop voor lifestyle meubels die aansluiten op uw leef- en woonwensen. U vindt hier hoogwaardige eiken meubels en woonaccessoires die passen bij een moderne, trendy, landelijke of vintage woonstijl. Laat u zich liever in onze showroom inspireren? Kom dan langs bij ons filiaal, Venlosesteenweg 128 in Kinrooi-Ophoven, België waar u een deel van onze lifestyle meubels direct ‘live’ kunt bewonderen.

 

Wij maken gebruik van cookies om onze website te optimaliseren en voor de koppeling met social media. Meer info zie privacy-en cookieverklaring