Geen producten (0)

Prachtige industriële meubels voor een bijzonder interieur

Prachtige industriële meubels voor een bijzonder interieur

 

Stijlvolle industriële meubels voor uw woonkamer

Bent u ook zo gek op industriële meubels? Wij begrijpen direct waarom. Een stijlvolle industriële woonstijl maakt uw interieur interessant. Stoere industriële meubels zijn perfect te combineren met andere stijlen zoals een landelijke stijl en de sobere industriële kleuren passen bij iedere inrichting. Wilt u graag uw bestaande inrichting aanvullen met industriële meubels of wilt u uw woning opnieuw inrichten in een prachtige industriële stijl? Wij geven u graag tips en tricks om de perfecte sfeer te creëren voor plezierig woongenot en een ontspannen sfeer in huis. Onze industriële collectie is uitgebreid en biedt u een boeiend assortiment van unieke en stijlvolle meubels. Verlichting, kasten en dressoirs, zitmeubels, tafels en bureaus en accessoires, bij ons vindt u ze in een industriële stijl die past in ieder interieur.

 

Industriële meubels

Vroeger waren het vooral restaurants en bedrijven die kozen voor een industriële inrichting. Inmiddels zie je de laatste jaren echter steeds meer industriële meubels terugkomen in woningen in heel Nederland. De meest kenmerkende materialen van een industriële inrichting zijn metaal of staal. Het gebruik van die materialen geeft een woonkamer of een andere ruimte een hele stoere uitstraling. Wilt u graag het landelijke gevoel niet uit het oog verliezen? Dan is een combinatie van een landelijk interieur met metalen accenten een ideale manier om een industrieel uiterlijk te creëren. Door te kiezen voor metalen accessoires in huis of voor metalen onderdelen in meubels bijvoorbeeld. Houdt u van puur industrieel? Dan is beton met staal in uw meubels met een mooie bakstenen muur als decor een perfecte combinatie in uw woning.

 

Industriële verlichting

Industriële verlichting geeft een ruw en stoer uiterlijk aan uw interieur. Vaak zijn industriële lampen echte eyecatchers, fabriekslampen met een bijzondere uitstraling. Robuuste lindustriële ampen worden gemaakt van staal of metaal, leer, beton of hout. Deze lampen zijn onder andere verkrijgbaar als basisverlichting: lampen die de hele ruimte indirect verlichten en weinig contrast bieden. Ook kunt u kiezen voor functionele verlichting die een lichtstraal biedt op een specifieke plek of die een deel van een ruimte verlicht. Deze lampen vindt u terug in onze collectie industriële hanglampen of industriële tafellampen. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor sfeerverlichting in een industriële stijl. Door voor warmer licht te kiezen geeft een stoere lamp extra sfeer in uw woning.

 

Onze industriële collectie

Wilt u graag experimenteren met een mix van een landelijke en industriële woonstijl of kiest u liever voor een puur industrieel interieur? Waar ook uw voorkeur naar uitgaat, wij bieden u diverse industriële meubels voor een bijzonder interieur. Onze tafels, zitmeubels, kasten en dressoirs, accessoires en verlichting zijn geschikt voor een industrieel interieur maar kunnen ook worden gecombineerd met een landelijke stijl. Bent u enthousiast over de industriële stijl en wilt u graag tips ontvangen voor uw inrichting? Kom dan langs in onze showroom om inspiratie op te doen of bekijk onze online collectie. Uiteraard geven wij u graag interieuradvies en denken wij graag met u mee. Heeft u een bijzonder meubel nodig? Wij maken ook meubels op maat.

 

Let op

Wilt u onze showroom bezoeken? U bent van harte welkom. Niet alle producten die u in onze webshop kunt vinden zijn echter te zien in onze showroom. Wilt u een specifiek industrieel item willen bekijken, neem dan eerst even contact met ons op.

 

0 Reacties

Er is nog niet gereageerd

Reageer

Annuleren

Wij maken gebruik van cookies om onze website te optimaliseren en voor de koppeling met social media. Meer info zie privacy-en cookieverklaring