Geen producten (0)

Kersttrends 2017

Kersttrends 2017

De nachten worden korter en er is vorst aan de grond! Het is weer die tijd van het jaar waar men van houdt of een hekel aan heeft, het seizoen van de feestdagen en sneeuw. De winter is weer bijna aangebroken, en daarmee zijn de kersttrends van 2017 weer in opmars!

Daar gaan we het vandaag over hebben. Wat zijn de kersttrends voor living en lifestyle in de winter van 2017? Er zijn redelijk wat opties voor alle liefhebbers, en vandaag gaan we er 3 bekijken die perfect aansluiten op de leuke meubels en woonaccessoires van onze winkel, Lifestylepassie.

Kersttrend 2017 #1 – Landelijk & Natuur

Een van de kersttrends waar we bij Lifestylepassie het sterkst in staan, landelijk en natuurlijk zijn niet alleen de rest van het jaar in trek, ook in de wintertijd zet deze trend zich voort! De warme en comfortabele uitstraling van landelijke meubels wordt tijdens deze koude periode alleen nog maar aantrekkelijker.

Denk dan bijvoorbeeld aan decoraties met natuurlijke elementjes, zoals hout en takken, vacht en leer, glas en planten (kunstplanten zijn natuurlijk ook een goed alternatief). Botanisch is hot deze winter, en past ook verrassend goed bij landelijke en industriële woningen.

Voor alles landelijk en door natuur geïnspireerde meubels en woondecoraties is een bezoekje aan onze showroom zeker de moeite waard!


Kersttrends 2017

 

Kersttrend 2017 #2 – Industrieel & Ambachtelijk

Langs landelijk en botanische stijlen is industrieel ook nog altijd super trendy! De combinatie van zwart staal of beton en steen, met warm hout, leer en touw heeft die bijzondere aantrekkingskracht van koud en warm. Industrieel is een van de populairste trends van dit jaar, en lijkt nog lang niet weg te gaan.

Gelukkig hebben we hiervan bij Lifestylepassie veel te bieden. Met ons aanbod aan tafels, stoelen, kasten, verlichting, woonaccessoires en meer zou u uw hele huis wel kunnen inrichten!


kersttrends 2017

 

Kersttrend 2017 #3 – Winter Wit & Pastels

Iedereen weet wanneer de winter gearriveerd is zodra je wakker wordt met een uitzicht op een met sneeuw bedekt landschap. Dus vanzelfsprekend is dit witte koninkrijk ook een populair thema voor lifestyle en interieur. Dit jaar heeft zich dat ontwikkeld in Winter Wit & Pastels!

Voor alle liefhebbers van zachte en pastelkleuren is het dit jaar een feest. Jullie mogen je huis aankleden met zachtaardige en lieve kleuren zoals lila, roze, lichtblauw en meer.

Sowieso zijn pastels een prachtige aanvulling op landelijke en natuurlijke kleuren (waar we al zoals boven geschreven een grote selectie artikelen voor hebben), en hebben we ook aanbod aan woondecoraties waarmee je je interieur kan aanvullen. Kom eens kijken in onze showroom om inspiratie op te doen voor leuke combinaties!


kersttrends 2017

 

En daarmee hebben we een aantal van de kersttrends van 2017 besproken! Heb je een favoriet? Of ben je meer aangetrokken naar een andere stijl? We hebben een grote collectie meubels en woonaccessoires waar geregeld nieuwe artikelen bijkomen.

Alvast fijne Kerstdagen!

~ Lifestylepassie

Meer weten?

 

Bij ons vindt u mooie lifestyle meubels, zoals een groot aanbod van oud eiken kasten en eiken tafels.

0 Reacties

Er is nog niet gereageerd

Reageer

Annuleren

Wij maken gebruik van cookies om onze website te optimaliseren en voor de koppeling met social media. Meer info zie privacy-en cookieverklaring