Geen producten (0)

Onbehandeld Teakhout Tips


Teakhout onderhoud

Onbehandeld teakhout heeft geen behandeling nodig aangezien het van zichzelf een vette houtsoort is. Mochten er onverhoopt vet vlekken in uw teakhouten meubel komen, dan kunnen deze verwijderd worden met een schuursponsje en een beetje warm water.

Gemorste vochtvlekken op teakhout


Gemorste vochtvlekken kunnen het beste zo snel mogelijk droog gedept worden met een doek. Nooit te hard boenen, dan kunnen er namelijk lichtere vlekken ontstaan in uw meubel! Een teakhouten meubel is verder af te nemen met een licht vochtige doek.

Hardnekkige vlekken op onbehandeld hardhout


Voor hardnekkige vlekken kan er een sopje gemaakt worden met een beetje afwasmiddel (ontvetter), al is alleen water gebruiken toch echt het beste. Mocht u uw teakhouten meubel toch willen beschermen, dan kan dat uiteraard wel. 
De beste manier is om het met een natuurlijk onderhoudsproduct voor hout te beschermen. Welke u daarvoor het beste kunt gebruiken is afhankelijk van de uitstraling die u voor uw meubel wilt hebben als eindresultaat. Laat u altijd eerst goed informeren voordat u de behandeling uitvoert.

Teakhouten meubels en teakhouten accessoires


Wij hebben een breed en diep assortiment aan teakhouten meubels. Een greep uit onze mogelijheden:

  • Teakhouten salontafels
  • Teakhouten kledingrekken
  • Teakhouten sidetables
  • Boekenkasten van teakhout
  • Eettafels van teakhout

Vragen over onze webshop meubels op maat?

 

Bij Lifestyle Passie richten we ons op het verkopen van meubels en woonaccessoires van hoogwaardige kwaliteit. We streven naar uitstekende service door middel van snelle communicatie, gratis bezorgservice en assemblage op locatie. Neem contact op voor meer info.

0 Reacties

Er is nog niet gereageerd

Reageer

Annuleren

Wij maken gebruik van cookies om onze website te optimaliseren en voor de koppeling met social media. Meer info zie privacy-en cookieverklaring